CD Poker – $500 BONUS

Enda et poker rom fra iPoker netverket, CD Poker har mye til felles med mange andre poker rom der ute men de unike detaljene gjør CDPoker til et godt og unikt poker rom. Og selv om det er ganske likt som andre poker rom i iPoker netverket (både positivt og negativt) har de nydelig grafikk og tiltrekker spillere med god standard. Så med andre ord er dette et bra poker rom for deg som er en god «low-limit» spiller.

Som mye annet ved CD Poker er spill utvalget på lik linje med and poker rom i iPoker netverket som Titan Poker og Noble Poker, dårligere enn andre. Det er ingen «7-Card» spill tilgjengelig, eller noen andre poker spill bortsett fra Texas hold em poker og Omaha. Innen disse spillene er det også begrensninger med mest lav-limit spill med Hold’em som topper på $50/$100 limit, $10/$20 no-limit og Omaha på $5/$10. Men det er mange gode bord for nybegynnere og lav-limit spillere med bord helt ned til 1c/2c samt turbo versioner av alle pengene spillene.

Turneringsspill er så og si identisk til andre iPoker netverk sider. Mange av daglige sit-and-go spillene har til og med samme navn som, «Bondi Beach» eller «Stockholm». Disse likhetetene er en positiv del av CD Poker som også har de samme interessanne mulighetene. Jackpot sit-and-go’s, der en spiller kan vinne store summer mot en liten innsats, er også godt representert hos CD Poker. Men generelt er ikke promo tilbudenen tilbydt hos CD Poker det samme som hos og Noble Poker.

Kvalitenen på spillerene hos CD Poker kommer an på øyene som ser. For noen er det enkel konkurranse for andre ikke. Selv om du ikke finner verdensklassen her kan noen finne det vanskelig å tjene penger her. Så dette er noe du bare må prøve ut selv og se om dette er et poker rom for deg.