Party Poker – $100 BONUS

Med over 60,000 spillere online hele døgnet er Party Poker overlegent verdens største poker rom, men er det den beste? Vel, både og. Om du tenker på spill muligheter, organisering og motstandere er Party Poker klart best og vil antagelig fortsette å være det, men de har også svakheter. Litt ustabilt program som party casino canada kan fort begynne å hakke litt om du har en litt eldre pc er grunnen til at noen spiller velger å gå fra Party Poker, men Party Poker har definitivt fler positive enn negative sider. Party Poker er også eieren av Empire Poker.

Hvordan ble PartyPoker den største poker siden? Vel de har et utrolig utvalg av forskjellig spennende poker spill. Med nesten alle typer poker spill med limits som passer enhver lommebok. Poker typer du kan spille er alle typer texas holdem, limit og pot-limit omaha og 7 card stud. Alle spillene har størrelser som varierer mellom .10/.20 til $100/$200. Begynner bordene er et godt sted å begynne om du aldri har spilt poker for.

Turneringene imponerer også med masser av så og si alt. Single og multi-table sit-and-go turneringer finnes i alle priser, men burde også hatt mindre enn $6 for nybegynnere. Freerolls finner du nok av og den første måneden hos Party Poker kan du delta i $100 Rookie freerolls som kun er for nybegynnere. Utenom det har du 5 daglige $250 freerolls og ukentlige $10,000. De har også for øyeblikket Monster freerolls som er $100,000 ukentlig, $1,000,000 måndtlig og utrolige $5,000,000 i finalen, noe som gør det til den største freeroll turneringen i historien til nettpoker.

Party Poker har flere medlemmer enn mange land har innbyggere. Så som du sikkert skjønner finner du alle type spillere hos dem fra alle verdens land. Begynner bordene er kun for medlemmer som ikke er «eldre» enn 2 måneder så der vil du finne flest nybegynnere selvsagt.

Jo høyere du går i limits, jo bedre blir motstanderene, men ikke på lik linje med andre poker rom. På grunn av den sinnsykt store traffikken Party Poker har er det mange nybegynnere høyere opp en de bør være. Mange av disse har også råd til å tape en del før de innser hva de gjør feil. Prøv deg frem og finn ut hvor du passer best. Professionelle poker spillere spiller ikke som regel på Party Poker.

Programvaren til PartyPoker er solid, raskt og oversiktlig, noe man bør kunne forvente av et poker rom på denne størrelsen. Etter min mening er det et av det beste programvaren du får tak i. Installeringen av programvaren går greit men er ikke den rakseste

Programvaren er spesiellt rask når du spiller. Utdeling og folding av kort går fort og programmet har generelt god respons. Noen av auto knappene mangler som call promt noe som gjør spilling på flere poker bord samtidig vansklig. Men på en annen side har Party Poker imponert med ny teknologi som for eksempel maksimering av bord og en funksjon som gjør at flere bord kan spilles på samtidig.

Grafikken hos Party Poker er på midten av treet, men fargene, stemningen og atmosfæren er akkuratt slik den bør være. Lobbyen er oversiktlig og organisert.

Party Poker er definitivt et sted du må prøve!