Poker com – $100 BONUS

Poker.com er et nytt poker rom som promoterer seg selv som et «revelusjonerende» poker rom. Selv om revelusjonerende er litt å ta i, har de noen kule, nye egenskaper som gjør hele spille opplevelsen mye bedre. Men med små feil med programvaren er Poker.com langt fra toppen. Fortsetter de å vokse slik de vokser nå vil Poker.com nå høyt i nett poker industrien.

Spill utvalget hos Poker.com er, bortsett fra noen mangler, ganske greit nok. Du finner alle typer texas hold em og omaha, men det er alt. Så leter du etter stud, draw eller noen andre poker spill må du finne et annet poker rom. Du finner bord for beggen spillene med innsatser fra $.02/.05 til $50/$100.

Turneringene er spesiellt rettet mot nybegynnere med litt mindre lommebok. Sit-and-go varierer fra $2 til $500 buy-ins men er du ute etter de større premier mot mindre investering, må du prøve deg på multi bord eller sit-and-go turneringene. Du finner mange freerolls, samt $1, $2, $3 og $5 turneringer både i hold em og omaha. En unik side ved Poker.com er at de tilbyr spill kun tilatt for damer.

Uten noen stor pågang av nye spillere eller spillere med mer penger en ferdighet gjør at Poker.com passer bedre som et poker rom du øver deg på. Nybegynnerene ender som oftest opp hos Party Poker eller Pacific Poker, så hos Poker.com finner du viderekommende motstandere.

En morsom liten ting ved Poker.com er at de gir deg status ikoner ved siden av navnet ditt om du har gjort det bra i tidligere spill og turneringer. Da vet du motstanderens ferdighets nivå før du begynner å spille, en stor fordel for nybegynnere.

Programvaren er, på lik linje med de fleste andre poker rom, bra nok. Installeringen går smertefritt og raskt. Lobbyen du møter er oversiktlig som gjør det lett å finne frem til det du leter etter. Du finner også tilgang til online support i programmet. Men det er noen detaljer som gjør Poker.com litt bedre enn alle andre som for eksempel påminderer når du forlater et poker bord om hvor mange gratis hender du har igjen du kan spille med. Veldig uvanlig for et poker rom, men vi liker det! Men musikken i lobbyen kunne de spart seg for. Om du sitter å hører på egen musikk o.l. kan dette være ekstremt irriterende.

Grafikken hos Poker.com er litt både og. Noen sider ved den imponerer, mens andre har bommet helt. I helheten er grafikken ganske stilren og oversiktlig med en behagelig atmosfære. Men det er grafikken på poker bordene som skuffer mest.