Poker Room – $100 BONUS

Mens nett-poker industrien bare fortsetter å vokse er det sider som PokerRoom som leder kappløpet. Nydlig grafikk, mange spill varianter og høy standard gjør Poker Room gir deg en online poker opplevese av høy klasse. Dette er stedet for gode spillere som vil spille mot andre gode spillere med høy innsats.

Hos Poker Room finner du alle av de store poker variantene som alle typer Texas hold em, vanlig og hi/lo 7 card stud og Omaha, og til og med 5-card draw. Hvert av disse spillene har store innsatser, for eksempel du finner limit hold em opp til $500/$1000 og no-limit hold em opp til $50/$100. På en annen side finner du ikke mange spillere på poker bord med lave innsatser som .25/.50. En unik tjeneste PokerRoom tilbyr er muligheten til å sette opp private spill, både vanlig spill og turneringer.

Turnerings mulighetene or også store med store variasjoner på innmeldings summen i forhold til andre poker rom. Turneringspill gir større muligheter til personer med litt mindre lommebok som foreksempel freerolls, $1 og $2 turneringer, men de mest populære er fra $5 til $1000.

Du finner også mange sit-and-go turneringer hos PokerRoom. Der også er finner du alt fra $1 og oppover. Svakheten til Poker Room på dette område er mangelen på turneringer der det ikke spilles Texas hold’em, men for deg som like hold’em er dette paradis.

Kvaliteten på motstanderene dine er så og si det samme som andre poker rom med liten traffic – gode spillere, men du vet ihvertfall hva du spiller mot i motsetnig til for eksemplel Party Poker. Poker Room er perfekt for deg med litt større lommebok som liker å satse stort. Selv bord med liten innsats har gode spillere som sikkert bare øver seg. Men spillerene blir bedre samtidig som innsatsen går opp.

Programvaren PokerRoom bruker er litt bedre enn andre poker rom. Innstalleringen går helt smertefritt. Poker Room tilbyr både online spill (i nettleseren), vanlig (som du laster ned) og mobil spill. In-game spill er så og si det samme som mange andre poker rom. Chat funksjonen er også veldig god.

I helheten er programmet til Poker Room veldig bra og oversiktlig med rask online support, lett og finne fram til poker bordet du leter etter og mulighet for å skrive ned notater om motstanderen. Så må det jo sies at Poker Room har programvare for Mac brukere.

Du finner som regel to typer themes hos poker sider, enten funky og fargerikt eller stilrent og klassisk. Poker Room har en mellom ting av disse to. Grafikken hos Poker Room er gode og realistiske med 3 dimensjonale animasjoner.

Poker Room er et godt poker rom, men paradis om du er en god spiller som like å spille mot spillere på samme nivå og stor lommebok.